SPEJLLISTOR

Egentligen tycker jag inte så himla mycket om att dela med mig av musik alltid. Jag har blivit som en missunnsam gammal frilansare, vågar inte dela med mig av jobb med rädsla av att någon annan ska ta över min tron, ungefär så.
Men till kvällen Musikguiden har jag gjort en spellista med det bästa jag vet. Det var roligt och en del är nytt och annat är sprillans och en del finns inte att hitta så lätt. Så då känns det helt okej, när materialet är lite svår-stulet med andra ord.

Här går det perfekt att lyssna. 
Och här är låtlistan:
Syket- Algarve
Sidechild- Take it Leave it
Jonas Schwartz+Rebel Rebel- Lover
Sebastien Tellier – Cochon Ville Das Moth Remix
Axel Boman- Klinsmann
Lindström & Todd Terje- Lanzarote
La Fleur- Veris
The Embassy- Related artist
Duvchi-  Whole Life Tour
Placebo- Running up that hill
Mö- Glass
Lindström- Vossakorv
Fou de Toi Payami Remix – Pick up your phone
Röyksopp & Susanne Sundför- Running to The Sea
Niki & The Dove- Tomorrow

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s