HIPP HIPP HURRAAAAAAAA//JAG ÄR DIN HEMMAFRU

Idag firas det hemma. Jag har sprungit likt en såre från klockan 7 i morse. Satt upp vimplar och gjort i ordning tårta. I mitt hus råder mina traditioner. Vi äter tårta om mornarna och öppnar alla presenter direkt.
Tog mig väl lite vatten över huvudet med att göra botten själv. Men det blev bättre. Och kändes inte så skrämmande fylld av konserveringsmedel (min mamma sparade en gammal botten i kanske 10 år, ingenting alls hände!)
Och nu är jag ju ändå någon slags hemmafru, så det funkar ju att lägga någon timme eller fyra på att baka. Han fick träningskläder+skor. En investering för livet sa min mamma, jag tog fasta på det.
Nu ska jag städa till tonerna/oljudet av de som bygger uteserveringar utanför vårt fönster. Idioti. Nu kommer det sitta än mer rökande tonåringar på vår gata och väsnas. Men det är ju trevligt. ”Känns som Italien” som mina föräldrar brukar säga när de besöker oss.
Recept till kalaset hittar du på Yash.se, det är mitt försök att vara som Underbara Clara eller liknande person. Går sisådär.

PS. Ja, kakan är 6 våningar hög. grattiscake1cake2cake3

cake4Lovecake5birthday1birthday2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s