ERIK ALMQVIST VILL BO PÅ SÖDER PGA SURDEG *TIHI*

Snubblade över denna rafflande diskussion igår. Jag behöver inte ens följa de här personerna längre nu när jag inte jobbar med att leta upp deras grodor. Men det är lika svårt att sluta läsa trådar om mord på Flashback som det är att sluta följa dessa män. Trots att jag har så svårt att förstå mig på ironi tänker jag att de kanske är lite ironiska ändå. De gör sig lite roliga, raljerar lite, försöker skoja.
sd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s