LITE FOTBOLL, LITE MUSIK, LITE HUND PÅ LANDET

Jag måste tvätta håret. Jag måste tvätta håret. Det är verkligen dags.  Idag ska jag för ovanlighetens skull faktiskt inte skrota runt hemma hela dagen. Jag ska jobba. Skriva copy, rätta det sista och sen ska jag fakturera. Jag måste med andra ord se fräsch ut. Jag måste alltså tvätta håret. Men det är så tråkigt. Duscha och tvätta håret, inte det minsta roligt.
Mer roligt var att igår spela på Levande Sittplats och att IFK vann mot Kalmar. Det var, så att säga, underbart. Mindre underbart var det att jag senare skulle köpa med mig mat från Max och att jag inte fick det jag beställde och därför blev utan mat. Det var tråkigt. Nu ska jag ringa och klaga, jag älskar att klaga, det är mitt kall. Jag kanske borde börja jobba på Konsumentverket.

IMG_9772 IMG_9775 IMG_9784 IMG_9789 IMG_9806 IMG_9839 IMG_9840

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s