DET VACKRASTE JAG ÄGER

Okej, förutom min kille (som jag kanske inte äger) och min hund (som jag ju faktiskt äger på riktigt), så är detta det vackraste jag äger:bröllopsklänningJag kan inte bestämma mig om jag ska gå all bananas o köra på en bridezilla-blogg nu, men jag förundras så mycket, det är så spännande liksom, att det går att lägga 8000 på en bröllopsbukett eller att det ska vara mat för flera tusen kronor. Eller att jag ska få en present på morgonen och att det ska med någon brudkista.
Vi gör som vi alltid gör, vi gör det fint och kul med dem och det vi gillar. Inget mer, inget mindre. Största dagen i vårt liv ska ju egentligen inte vara mer annorlunda än någon annan. Jag ska plötsligt inte ha en svinrygg eller en klänning som inte är jag, eller fula blommor som ser ut som ut-och-invända muttor. Så funkar det ju inte direkt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s