SERIESTART: BRIDEZILLA

20130608+The+Royal+Wedding+TheRoyalCourt+Photo+Ewa-Marie+RundquistOm prinsessan Madeleine kunde ha 4 meter släp kan väl jag det? Smsade jag till min vän Maria för några dagar sen. Jag förstår nu hur det lät. Det kanske inte passar sig på ett bröllop i Sverige där vinden lär piska och det är alldeles högst troligt att regnet smådroppar/viner. Det kanske inte passar till en klänning som inte är Valentino och till någon som inte är prinsessa. Nej, det kanske är så, och det kanske inte passar sig till en enkel klänning och en hipp-som-happ-tillställning heller. Vad vet jag? Jag måste fundera på detta.
Jag måste också fundera på hur smart det var att låta inbjudningslistan till bröllopet vila i tre veckor ”för att tänka på det” nu när jag inte vet varken ut eller in.

PS. Kolla prinsessan Birgitta, den enda som inte klarar av att kolla in i kameran, konstigt att de inte retuscherat det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s