GAY OK

bildImorgon ska jag spela och köra på Pride. Så nu sitter jag och repar in refränger och funderar på vad jag ska ha på mig. Kanske köpte jag fel byxdress igår ändå, kanske är skorna lite väl varma, kanske är mitt hår för kort. Så många tankar, så lite tid. 
K
anske får jag gå i den här t-shirten och bara trosor. Ändå så jag tillbringar 50% av mina dagar.
Isa efterfrågade bilder på mina fåglar, som just nu bor hos min vän Charlotte i Göteborg, eftersom jag själv är i Stockholm och jag saknar dem lika mycket som hon gör, så här kommer en fågelbild, eller tre:
bild (3) bild (2) bild (1)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s