HEJ DANNEBROGEN!

Jag har, inte så förvånande kanske eftersom min farfar var dansk, en förkärlek för Danmark. Därför blev jag så himlans ypperligt glad när det blev så att jag ramlade över en cykel på Blocket, som inte bara var från Danmark, utan som också hette Dannebrogen!
Så idag fick vi nytta av cykelkorgsträningen Evert och jag sysslat med de senaste dagarna.
Här ska det cyklas!
dannebrog_1
IMG_3069
IMG_3089

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s