RYNKOR! HJÄLP! RYNKOR!

OK, tog en liten selfie på vägen ut från jobbet, det skulle jag ALDRIG gjort.
KOLLA RYNKORNA UNDER OCH RUNT ÖGONEN!!!!!
Vad har hänt? Blev jag plötsligt 40? Jesus, mammas siande om att jag kommer behöva lyfta mig kommer bli sanning. Nu ska jag dricka massor med vatten, massera ansiktet och köpa någon sån där mirkaelkräm med spermier eller vad det nu är som är på modet. Här ska ungdomen reclaimas.

bild (5)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s