NÄÄMEN JAG SITTER BA HÄR O SCANNAR IN GAMLA BILDER PÅ MIN PAPPA

Jag var inte så bra på farsdag, ingen present, ingenting, ett sms och sen ett samtal mitt tv-inspelningsstressen när jag väntade på centralen och såg mer ut som en backpacker än en kool sociala medier-redaktör.
Men idag sitter jag här och scannar in bilder på min pappa och hans kollegor från 40 år tillbaka. När min pappa var lika gammal som jag är nu startade han med andra ord ett av de företag han fortfarande driver.
Ja. Jag har ångest. Så jag tog på mig tänkar-/jagsersnygguthatten och låtsades vara någon annan.
Bild 2013-11-11 kl. 21.34 #2
Och så min pappa ca år 1986, innan jag var född och påtänkt, då var han en man med mikrofon i hand.
Pappa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s