SE MIG FÖR HÄR ÄR JAG (PÅ ETT RIKTIGT KASST FOTO)

Jag behöver en bild på mig själv. Äga en bild liksom. En bild som inte är från Photobooth eller som är ihopkopplad med något Public Service-program som inte står för mina åsikter (trots att jag inte tycker att jag är helt galen: gillar ju tjejer, jämställdhet, och sånt som alla normala+smarta borde gilla)
Så jag försökte ta tag i grejjen själv. Jag tror jag skickar in den översta. Kanske borde ta bort skräppåsen dock. Eller? Kanske ger det en realistisk bild av mig: jag städar inte nämnvärt. Egentligen städar jag så nämnvärt lite att min mamma (!) åkte hem till mig och städade i helgen. Tror dock en del av henne gjorde det pga jag höll på att bryta ihop mellan vanligt jobb+annat jobb+dj-jobb och ett sammanhang jag inte kände passade direkt ihop med de där fantastiska värderingar jag går och bär på.
Men jag tog på mig min HEN-keps och åkte dit. Fick frågan om jag tryckt den själv och om jag hade barn och om jag tyckte att han och hon inte skulle få finnas mer.
Jag skyllde mina otrevligheter på att jag inte fått i mig kaffe än, men i själva verket handlade det nog mer om att jag kände att jag bedrog mig själv. Eller så var jag bara trött.
Emerentia2 Emerentia1_2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s