TA HAND OM DIG

Fick ett ryck och infann mig på eko-hyllan i mataffären.
Jag försöker köpa eko-grönsaker och sånt oftast, men lite väl ofta får halvtidsplånboken styra och det blir långfärdstomater och miljöbovs-lime. Jag skäms lite när jag radar upp mina eldorado-varor på bandet, men försöker tänka att det bara är för nu. Att det blir andra bullar sen. När jag har ett fast jobb och sånt. När jag inte går på tre-månaders-projekt och får borsta ihop det som finns.
Men igår kunde jag inte hålla mig, jag gick loss på shampoo och deo och hela faderuttan.
Nu luktar jag lavendel under armen och känner mig frisk som en nötkärna.
Vad enkelt det var. Ska nog omvärdera här.
Det var ungefär det.
Nytt nyårslöfte: ta hand om dig, ta hand om andra, köp eko. (ja, jag är copywriter, och ja, ni kan låna meningen om ni vill)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s