PREMIÄR

Det har flyttat in en iMac på hemmakontoret. Det gör mig vuxen. Är en 27 behövs en stationär dator, ungefär så. Stationär dator känns så stabilt. Vuxet, moget och inte så flyktigt som en bärbar, mobil sak som alltid ligger i väskan och hänger med överallt.

Och ja, Photo Booth fungerar på precis samma sätt som innan ja.
4-bildsserie 2014-06-24 kl. 11.14 Bild 2014-06-24 kl. 11.13 #2 Bild 2014-06-24 kl. 11.13 #3 Bild 2014-06-24 kl. 11.13 Bild 2014-06-24 kl. 12.03 #3
(Kanske mer OK med snedbena nu 10 år efter jag hade det senast.) Helvete. Är det 10 år sen jag gick i gymnasiet? Jag avlider. Hur kan det ha hänt? Vad har hänt sen dess? Vad har jag gjort av med mitt liv? Detta måste utredas.
– Gått ut gymnasiet
– Avverkat två killar
– Flyttat till Sthlm
– Pluggat på Berghs
– Jobbat på reklambyrå
– Gjort mediekarriär
– Flyttat till GBG
– Flyttat till Sthlm
– Flyttat til GBG
– Varit arbetslös
– Köpt hund
– Skrivit en bok
– Förlovats
– Köpt stationär dator

Tio år. En jävla evighet.
Måste gå och spegla mig. Har kråkfötterna kommit fram? Vad gör jag åt det? Måste gå ner till hon proffset på Åhléns och prata om det här. Kanske kan hennes mirakelkrämer förändra hela känslan av att livet rinner mig ur händerna. Snart får jag såna grattiskort där det står ”50 and fabulous” med tillhörande kvinnohatiska bilder. ”27 is just a number” fick jag redan i år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s