EN BOK OM ATT VILJA FÅ BARN OCH KÄMPA SKITMYCKET FÖR DET

Vad ska en egentligen göra när en får en sån bok i julklapp av någon närstående? Anta att personen inte alls har en aning om vad boken handlar om och bara tog en på måfå från topplistan i bokhandeln? Eller ta det som att personen tillhör en av alla dem som pratar/tänker på den som får presentens (min) biologiska klocka?
TICK-TACK-TICK-TACK
Jag måste tänka över det här. Kanske kan jag ge en bok om alzheimers tillbaka vid något väl valt tillfälle. Det kanske får personen att tänka till. Om det nu var så att han tänker på min biologiska klocka. Var det nu inte så så bli ju alzheimersboken en pik om något jag bör strunta i.

Presenter alltså, så svårt.
Värst var det nog ändå att ta studenten, stackars alla som skulle köpa present till en krävande 19-åring med minst sagt specifik smak (det finaste jag fick var en HAIR-skiva och en Adidas track-suitjacka) glaskonst en masse blev det också. Glaskonst alltså. Djävulens påfund. Det blir så lätt en staty värdig en eurovision-vinnare och inte alls något som passar sig i en hyfsat normal människas vardagsrum. Jag borde kanske börja samla på något, det hade gjort det enklare för de som frivilligt köper julklappar och presenter. Kanske på grodor, som Emily i Gifta vid första ögonkastet gör, hon verkar älska grodor. I varje hörn står det grodor. Ja, alla har väl sin sak. Jag verkar samla på kvitton, men så vidare snyggt hemma blir det inte av kvittona direkt.

Jag tenderar att skriva saker helt utan värde nu. Men jag är så ytterst glad att jag fått tillbaka någon slags kontinuitet här på ”bloggisen” att jag bara måste.
Andra saker jag måste:
Fakturera
Betala skatt
Bestämma klädsel för nyår
Gå och lägga mig
Summera 2014

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s