EN GARDIN FUNKAR PERFEKT SOM SLÖJA

I alla fall om du frågar mig.

Jag har pratat lite om det i veckans andra pod-avsnitt. Slöjan har vekrligen varit en av-och-på-fråga för mig. Sånt konstigt plagg som en inte alls kommer att använda någon annan gång. Men kanske just därför det är lite roligt? Eller? Jag ska i alla fall sy klart den. Fålla om gardinen helt enkelt. Det kommer bli bra. För någon som sydde röda v-jeans i manchester med rosa utanpåliggande fickor i syslöjden på högstadiet är en gardin i håret ingen match. Snarare en normalitet.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s