ÅH TIDEN GÅR SÅ FORT SÅ FORT//SNART ÄR DET JUL HÄR I VÅRT HUS

Och jag bara ammar och ammar och ammar.

Men igår upptäckte jag att Styrbjörn sövs av min symaskin så äntligen är jag igång med lite julklappar. Ja, du läste rätt. Julklappar. Jag har aldrig sett fram emot julen så mycket som nu. Jag har skrivit listor på julpynt vi behöver, julpynt vi har, jag har schemalagt själva julafton och peppar Love att göra egen glögg. 

Första julen i hus och med barn måste ju ändå vara den mest speciella av jular. På loppis hittade vi en tomtepyjamas till Styrbjörn och nu hoppas jag bara att den inte blivit för liten när det väl är dags.

För nu, som en riktig enmånsders klämmer han storlek 50/56 i kläder och sover bättre för varje dag. Äter gör han som en mindre C-ponny.

Och mest hänger vi bara i soffan hela dagarna. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s