LUCKA 2: MIN INTERNETCRUSH

Förut sökte jag ofta jobb med frasen ”Jag älskar internet” sen kändes det ett tag som att alla sa så hela tiden och det var inte längre någon USP jag hade, det var ett allmäntillstånd.
Min första riktiga internet-crush var Jacob, vi skrev milslånga mail till varann under flera år, sågs knappt någon gång, men var otroligt närvarande i varandras liv. Jacob var så otroligt viktig för mig. Och jag tyckte att han var supersnygg, himla fräck och inte som någon annan jag mött. Efter år av mailande råkade vi flytta in på samma gata i Stockholm och slutade maila och sågs istället. Några år senare bodde vi i olika städer igen men jobbade istället ihop, vissa människor är liksom vara närvarande i ens liv hela livet, utan att det kämpas för det. Det liksom bara är så på ett himla fint sätt.

Men! Jag har en internet-crush nu också. Och det är kanske lite konstigt nog min syster. Hennes instagram-konto är ett sånt fint konto som bara innehåller en massa fina bilder, och allra oftast bara vardagliga saker som hon lyckas se på ett annat sätt än jag gör. Jag tänker ofta att jag ska bli som henne, se det fina i allt och hitta små fina detaljer att fokusera på.
img_7599

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s