LUCKA 5: JAG I EN HELT ANNAN STIL

Egentligen räcker att att fota mig själv i vilken klädsel som helst just nu. Mina nya jättepattar gör att jag ser ut som, ja, inte mig själv i alla fall.
När vi kom hem från sjukhuset och jag insåg att de fått utföra någon slags halvtaskig brazilian på mig när det var dags för kejsarsnitt och jag såg det, och mina nya stora enorma bröst i spegeln insåg jag att jag numera var en porrstjärna. Borta var plattbröstade vildvuxna jag och hej sa något förföriskt som kunde platsa på reklamplats på Pirate Bay. _INTE_KUL_

Men! Nu till utmaningen idag, att fota sig själv i en helt annan stil. Jag tänkte at eftersom jag numera har en ny stil varje dag, om vi bortser från brösten behöver jag ju också plötsligt använda skjortor för att snabbt langa fram brösten eller blusar och tvådelat. Borta är mina klänningar och byxdressar. Så tänkte jag istället att vi kunde kolla in hur jag såg ut i en annan stil i ett annat liv.

I december 2011 såg jag ut såhär:

Väldigt gullig av mig.

Och i augusti 2010 så jag ut såhär:

I en lånad skjorta i ett ärvt tonårsrum.

Och nu: varsågod att lägga av ett gapskratt:

2009. Vems är glasögonen? Varför har jag _SÅ_ mycket saker hemma? Pappas gamla pyjamasskjorta också. Och igen: glasögonen.

Men jag såg också lite normal ut 2009. Jag hade basker! Men! Jag har också bruna linser! Och planerar i gamla kastruller.

Och så hade jag otroligt långt hår:

Tack och lov att förändring sker snabbt. Eller ja, på sex år i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s