ATT SÅLLA

Jag stryker dagligen darlings ur frilansares texter, men när det kommer till mina egna vill jag behålla varenda en. Tydligast blir det som igår när jag skulle välja ut ett gäng krönikor att marknadsföra mig själv med och jag inte alls klarade av att välja ut tre (en rolig, en aktualitets kommenterande, en åsiktsstark) vilket vore brukligt utan slutade på ett nära tvåsiffrigt nummer.

Visserligen hävdar jag bestämt att jag är min egen värsta kritiker, men när det kommer till att sedan presentera någonting blir det värre, plötsligt tycker jag att nästan allt jag gjort är fantastiskt, att allt jag producerat passar i en mapp, en showreel, en utställning. Förutom den där skitkrönikan om Lundsberg då, och den dåliga annonsen för Doggy och den kassa intervjun med Anna Järvinen och och och och. Ja, det finns en massa inser jag nu när allt kommer omkring. En massa som borde strykas, kastas, städas undan.

Så jag behåller de här sju jag bantat ner det till. Och försöker vara stolt.

5 reaktioner på ”ATT SÅLLA

 1. Em! Livsviktig fråga från trogen läsare: vart i Gbg klipper jag mig? Har mest klippt mig själv men känner att nu är det dags att gå till en frisör. Är rädd för att det ska bli tantigt eller liksom för hippt? Vet nämligen inte exakt hur jag vill ha det och behöver alltså en bra frisör som *förstår min vision*, men gillar väl lite mjukt franskt 60-tal a la Hardy, Birkin och den mer moderna Jeanne Damas… Tack på förhand ❤

  Gilla

  • Åh! Jag är så frisör-nervös! Men jag går till Marie på Bob, det ligger på Linnégatan och hon förstår visioner! Annars har jag en fantastisk vän som heter Sessili, hon klipper på Bangs for Memories, men det är fräckare än jag vågar! Och tack för inspirationen! Kanske måste skriva om både frisörer, frisyrer och ev kommande klipp snart!

   Gilla

 2. Oj! Vad snabb du var på att svara, här spammar jag på… Men tack för tips, ska kolla upp salongerna och ta till mig mod att faktiskt boka tid.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s