EN FÖRSTA VECKA

Vaknade till den här vyn. Idag har vi levt i huset i en vecka. Bor här gör vi nog inte riktigt än, det känns som att för att bo behövs det mer ordning och mer reda. Inte 100 ouppackade kartonger och ett stängt rum som väntar på slipning.

Planen nu är att göra det sista i vårt gamla hus, sen slipa färdigt struktur-tapeten för att spärrmåla den. Då har vi en grund som gör det okej att vara i rummet tills vi får en målare att komma hit och tapetsera.

Vi har bestämt oss för Dancing Crane av Emma von Brömssen. Inte helt tidstypisk, nej, men jag gillar den väldigt tillsammans med vår bruna kakelugn. Vi ruckar helt enkelt på återställandet här. I alla fall verkar det så just nu. Tills jag förälskat mig i en annan tapet. Enda vi egentligen vet är att hela rummet kommer att tapetseras, precis som det en gång var.

Vi försöker föra någon slags ordning på vad vi ska göra, just nu ser den ut såhär:

Slipa klart + spärrmåla

Riva ut köket på våning 2

Lägga om taket

Tapetsera vardagsrummet

Ta fram trappräcket utomhus

Ta bort struktur-tapeten i hallen + trapphuset

Göra iordning toaletterna

Och sen fortsätter den i evighet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s