ETT KONSTANT SLIPANDE & BESIKTNING

Så vecka två i huset har inletts, jag inleder det med att vara ledig. Jag har semester i åtta dagar tills jag slutar på Djungeltrumman.

Att sluta på Djungeltrumman, och vad jag ska göra nu, förtjänar en helt egen text, som jag fortfarande filar på, det är så himla mycket känslor i allt det där, att det helt enkelt tar ett tag. Men jag har också några dagar på mig.

Istället gräver jag ner mig i huset. Inga fler spännande upptäckter än, igår hade vi ytterligare en besiktning, taket måste bytas, det visste vi redan, och en slang ska fästas under diskbänken, annars: ett toppenhus!

Det är helt otroligt hur skönt det är att höra någon annan säga det, att ens hus ser bra ut. Minimalt med fukt, minimalt med felkonstruktioner. Vi fortsätter helt enkelt enligt plan, tar in takofferter och fortsätter slipa väggarna i vardagsrummet. Igår fick vi loss fönsterbrädena i burspråket och det underlättade minst sagt.

Strukturtapeten i hallen, som är av en helt annan dignitet än den i vardagsrummet har vi på något sätt börjat glömma av. Vad vi ska göra åt den vet vi inte riktigt nu. Den känns övermäktig. Ett alternativ är helt enkelt att bli hemmablinda och låta den vara kvar, täcka med tavlor och låtsats som ingenting.

Mellan slipning & snöskottning har jag försökt packa upp. Det går så där med Stickan i hasorna. Han är en stjärna på att packa, nej, riva, ur lådor, men ingen fena på ordning direkt. Så då pausar vi, med en kaffe på Oizo, låter Sara & Rickards bakkonst ta över min hjärna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s