MED TRÄDGÅRD KOMMER ANSVAR

Det är supervarmt just nu, så svårt att tänka tillbaka på februari när vi hade 12 grader inomhus för att vi inte luftat elementen och oljefärgen behövde vädras ut.

Men nu strålar det. Trädgården gör mig tårögd, hur kan vi ha fått ta hand om det här? Ibland måste jag påminna mig om att vi inte fått Ekebo utan faktiskt köpt det, men jag är så lycklig i det här huset, i den här trädgården. Jag är hemma och det är obeskrivligt.

Nu är det vindstilla ute och jag bryr mig inte ens om att plocka ner tvätten, lite daggvåt blir den, men det hinner torka tills imorgon.

Vi tillbringar mest tid ute nu, vi gör knappt någonting, jag vandrar runt här, kan nästan höra hur det knakar medan det växer. Plötsligt var vår gigantiska bok alldeles lövgrön.

Och hela trädgården har liksom valt att visa sig i all sin prakt. Det är så spännande det här, att se vad som kommer titta fram så småningom. Samtidigt som det också gör mig lite nervös, det är ju tidskrävande det här med trädgård, det ska skötas och tas om hand.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s